Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Από ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Υγείας - Πρόνοιας Αθήνας κ' Πειραιά

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Με αφορμή προπηλακισμούς μελών του ΠΑΣΟΚ (μεταξύ των οποίων ο κ. Ευθυμίου) από χρυσαυγίτες το Σάββατο 21-4-12 στο Μαρούσι, είχαμε έναν καταιγισμό δακρύβρεχτων δηλώσεων από υπουργούς, στελέχη, την υπεύθυνη τύπου κ. Γεννηματά κ.ά., περί «φασιστών», «νεοναζί», «επώασης του αυγού του φιδιού» κλπ.

Στις 30-4 ο κ. Βενιζέλος 
επανήρθε με συνέντευξή του στο “Reuters” αναφέροντας :   
"Η Χρυσή Αυγή είναι ένα φαινόμενο ακραίο, θεωρώ ότι είναι δείγμα εκφασισμού και είμαστε ριζικά αντίθετοι. Θεωρούμε ότι είναι προσβολή προς την ιστορία μας και προς το Κοινοβούλιο μας".

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΑΝ ΤΑ 
«ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ» :

Είναι πασιφανές εδώ και πολύ καιρό πως η νεοναζιστική εγκληματική συμμορία της χρυσής αυγής πριμοδοτείται σκανδαλωδώς από αστικά κόμματα, καθεστωτικά ΜΜΕ, εταιρείες δημοσκοπήσεων κλπ. 
Προσπαθούν να φτιάξουν ένα αποκρουστικό, ακροδεξιό πολιτικό «ανάχωμα» για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο των κινημάτων και της λαϊκής αντίστασης στην κυρίαρχη πολιτική. 
Η προσπάθεια αυτή έρχεται σαν συνέχεια της επί πολλά χρόνια «τροφοδοσίας» της συγκεκριμένης «οργάνωσης» από αστυνομία, μυστικές υπηρεσίες κλπ. 
Εκτός όμως από τα παραπάνω, στην καθαρά ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ τροφοδοσία των νεοναζιστικών αντιλήψεων, έχουν συμβάλλει καθοριστικά πρακτικές και δηλώσεις υπουργών των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου και άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. 

Ξεχωριστή θέση στους παραπάνω αναμφίβολα κατέχει ο υπουργός υγείας κ. Λοβέρδος. 

Θυμηθείτε και καμαρώστε δηλώσεις :

16-12-11 για AIDS
«Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προτίθεται να προχωρήσει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος που αφορά στην Δημόσια Υγεία, λόγω της  ανεξέλεγκτης δράσης της αδήλωτης παράνομης πορνείας. Ο Υπουργός έκανε λόγο για απελάσεις των αλλοδαπών γυναικών φορέων του AIDS καθώς η αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται «γίνεται από την παράνομη μετανάστρια στον Έλληνα πελάτη, στην ελληνική οικογένεια».»

29-9-11 για ελονοσία.
 «Ο κος Λοβέρδος επισήμανε ότι το φαινόμενο προέρχεται σε ποσοστό 100% από την παράνομη μετανάστευση και τα υγειονομικά προβλήματα που αυτή προκαλεί, ενώ από πλευράς του Υπουργείου Υγείας υπάρχει κινητοποίηση προκειμένου το ζήτημα που παρατηρείται με την έξαρση των κρουσμάτων ελονοσίας στη χώρα μας να αναδειχθεί και να προκαλέσει και τη συνδρομή διεθνών επιστημονικών φορέων υγείας, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) αλλά και η ECDC.» http://www.moriasnow.gr/article/synagermos-ypoyrgeio-ygeias-elonosia

18-4-11 για νεκρούς «Μαρφίν». 
«Στους ίδιους τόνους άσκησε πρωτοφανή κριτική στην Αριστερά: «Σας θυμίζω τον τραγικό θάνατο των τριών προσώπων στην Μαρφίν. 
Σας θυμίζω ότι με το που πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι, σα να μην ήταν άνθρωποι, επειδή δεν ανήκαν στην Αριστερά, το θέμα ξεπετάχτηκε σε δέκα λεπτά άντε σε ένα βραδινό δελτίο ή στις κηδείες τους. 
Διότι, στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, η αξία της ζωής είναι μόνο εάν είσαι αριστερός. 
Εάν δεν είσαι αριστερός, σε πεθαίνουν σε δύο ημέρες.
Ό,τι γινόταν μετά τον εμφύλιο, αντεστράφη μετά τη μεταπολίτευση» .

14-2-11 για απεργούς πείνας Υπατίας. 
«στη σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο υπουργείο Υγείας με θέμα τη γρίπη, ο κ.Λοβέρδος επανέλαβε ότι στο Μέγαρο Υπατία υπάρχει μία υγειονομική βόμβα.» http://www.healthview.gr/node/29226
… 
και φυσικά το αποκορύφωμα η τρέχουσα ΑΙΣΧΡΗ ιστορία με τις «ιερόδουλες», 
όπου ο κ. Λοβέρδος επαναβεβαιώνει την άποψή του περί «αθώων» πελατών – οικονεγειαρχών 
(που προφανώς βιάζονται παρά την θέλησή τους χωρίς προφυλακτικό από λαθρομετανάστριες παράνομες ιερόδουλες):  
«Έλληνες οικογενειάρχες πηγαίνουν στους οίκους ανοχής μεταφέροντας έτσι τη νόσο στα σπίτια τους»  http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=42229&category_id=88

Τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον ο κ. Λοβέρδος πρωταγωνιστεί σε μια σχεδιασμένη προπαγανδιστική εκστρατεία με ξενοφοβικούς, νεοναζιστικούς χαρακτήρες και προφανείς στόχους. 
Από την μία να αποδείξει πως δήθεν για τα χάλια της δημόσιας υγείας –περίθαλψης, πρόνοιας και πρόληψης- δεν φταίει η καταστροφική πολιτική της χούντας κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ, αλλά φταίνε κάποιοι φουκαράδες αποδιοπομπαίοι τράγοι (αν δεν υπήρχαν οι οικονομικοί μετανάστες, θα «έφταιγαν» οι τσιγγάνοι, οι άστεγοι κοκ). 

Από την άλλη να «εμποτίσει» σε μέρος της κοινής γνώμης 
ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ, ΧΥΔΑΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ :  
o «μαυριδερός», ο «βρωμιάρης» κουβαλάει την αρρώστια – 
η «πουτάνα» παρασέρνει τον αθώο οικογενειάρχη κλπ.

Και μάλιστα όλα αυτά με την ιδιότητα του … υπουργού υγείας !!! 

Εκτός από τη Γερμανία του Χίτλερ, 
είναι αμφίβολο αν υπήρξε ποτέ προηγούμενο άλλης ευρωπαϊκής χώρας τα τελευταία εκατό χρόνια που ο υπουργός υγείας δηλώνει επίσημα πως για την ελονοσία φταίνε οι «ξένοι» 
(και όχι τα κουνούπια), 
για τα … αφροδίσια οι «αλλοδαπές πόρνες» 
(και καθόλου οι νταβατζήδες και οι «πελάτες»),
πως οι «αλλοδαποί» απεργοί πείνας απειλούν την υγεία άλλων εκτός από των εαυτών τους κλπ. 

Τέλος, από τις δηλώσεις του στη βουλή για τα θύματα της «Μαρφιν»  
αναπαράγεται όλη η ακροδεξιά συνομωσιολογία για την … 
«αριστερά» που τάχα ελέγχει τα ΜΜΕ (!!!) 
και δεν αφήνει να … διαρρέουν ειδήσεις για δολοφονημένους που δεν είναι αριστεροί (!!!!).


Το «αυγό του φιδιού» ΟΝΤΩΣ ΕΠΩΑΖΕΤΑΙ. 

Το «κλωσσάνε» εδώ και καιρό οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των καθεστωτικών δυνάμεων. 

Ο κ. Λοβέρδος με τις δηλώσεις και την πολιτική του πρωταγωνιστεί στην «επώαση» του νεοναζισμού.