Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΤΙΠΟΥΡΙΣΤΑΣ (Κουκουλοφόροι Τρομοκράτες) - VIDEO που δείχνει πόσο επικίνδυνη είναι η επίδοση επικουρικής προστασίας για τους Αφγανούς, Χατζάρα, αιτούντες άσυλο.

Η ανάρτηση, που ακολουθεί, αφορά τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει γύρω από το Μεταναστευτικό και τον επανασχεδιασμό της Μεταναστευτικής Πολιτικής, μετά την κυβερνητική αλλαγή με την είσοδο σε αυτήν της νέας Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η ανάρτηση, από το youtube, που δημοσιεύουμε επαναφέρει τη συζήτηση στο σημείο που αμφισβητεί η ελληνική πολιτεία το δεδομένο της δίωξης στην χώρα σου λόγω καταγωγής και άρα της αναγνώρισης της /του ενδιαφερόμενου ατόμου ως αιτούντα άσυλο, στους Αφγανούς Χατζάρα.

Στους αιτούντες άσυλο Αφγανούς, παραχωρείτε ως επί το πλείστον το καθεστώς της επικουρικής προστασίας εφαρμόζοντας μέχρι στιγμής, τις πολιτικές επιλογές της ΕΕ για τη Μετανάστευση. 
Διάβασέ το και δώσε προσοχή.
..................................................

ΤΙΡΟΥΡΙΣΤΑΣ  
(ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ) 
ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΝΤΑΧΑΡ-ΚΑΜΠΟΥΛ 30 ΧΑΖΑΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Ο οδηγός του λεωφορείου που κάνει τη συγκεκριμένη διαδρομή, ο IΝΤ  ΜΟΧΑΜΑΝΤ, είπε στους δημοσιογράφους:

"Αυτοί οι άνθρωποι σταμάτησαν το επιβατηγό αυτοκίνητο, το οδήγησαν προς την πεδιάδα, που ήταν ερημικά και δεν τους ενοχλούσε κανείς.
Αρχισαν ερωτήσεις και έρευνες για τις ταυτότητες των επιβατών.
Κατέβασαν 11 άτομα (ΧΑΖΑΡΑ) και τους συνέλαβαν".

Ο οδηγός του άλλου λεωφορείου που κάνει την ίδια  διαδρομή, ο ΒΑΚΙΛ ΜΟΧΑΜΑΝΤ, είπε:

"Κατεβάσανε τα άτομα (τους επιβάτες) και ρωτήσανε για τις ταυτότητές τους και συνέλαβαν 19 άτομα (ΧΑΖΑΡΑ) απο το δικό μου λεωφορείο¨.

Οι οδηγοί είπαν οτι οι τρομοκράτες ήταν σε απόσταση περίπου 200 μέτρων απο την ασφάλεια στρατοπέδων του κράτους του Αφγανιστάν.

Μετά απο έρευνες 3 ωρών πήραν μαζί τους τα 30 άτομα (ΧΑΖΑΡΑ) και τους υπόλοιπους τους άφησαν και συνέχισαν το ταξίδι τους.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν νέα για την τύχη των 30  ΧΑΖΑΡΑ.


https://www.youtube.com/watch?v=v4rsPv6NKK8