Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Διαπόμπευση οροθετικών 2012-2016


Τέσσερα χρόνια μετά από τα ρατσιστικά γεγονότα του Απριλίου του 2012, που προκάλεσε η νομοθεσία Γ. Υ. 39Α του 2012. 


Γνωστή κ ως ΔΙΑΤΑΞΗ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗΣ


Οι πρωταγωνιστές, απ την πλευρά της πολιτείας, εκείνων των ημερών δεν τιμωρήθηκαν, για την πράξη τους αυτή.

Το αντίθετο θα έλεγε κανείς..

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ


Οι πρωταγωνιστές, απ την πλευρά των θυμάτων, πλήρωσαν ακριβά τη δημοσιότητα που τους επέβαλαν με τη ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.


Αρκετές από τις κοπέλες κατέληξαν, μην αντέχοντας το βάρος ενός ακόμα στιγματισμού.

Αυτή που άντεξε και μέσα από αυτή την περιπέτεια έκανε ένα βήμα μπροστά στη ζωή της είναι η εξαίρεση.


Αξίζει να δούμε τι έγιναν όμως οι πρωταγωνιστές απ την πλευρά της πολιτείας..!


Ποιοι /Ποιες? κ αν ΝΑΙ !! ΠΩΣ..?

επιβραβεύτηκαν μετά από αυτή τη συνεργασία..?



Οι πολιτικοί Υπεύθυνοι αυτής της βιαιότητας, της ρατσιστικής αντιμετώπισης, της καταπάτησης κάθε έννοιας ανθρωπίνου δικαιώματος και δικαιώματος στο ιατρικό απόρρητο  υπήρξε συνέπεια  και της διεθνούς κατακραυγής των θεσμών κ των αξιών της χώρας μας, αφού χρησιμοποίησαν τα ταλαιπωρημένα γυναικεία κορμιά ως διαφημιστικό καμβά για την επερχόμενη προεκλογική περίοδο και πέτυχαν τον στόχο τους που ήταν η επαναεκλογή τους, βρίσκονται ως εκτιμητές τις πολιτικής ορθότητας και της πολιτικής καθαρότητας των επικριτών τους.. 


Οι διοικητικά εκτελούντες την εντολή αυτή? Όλες κ όλοι επιβραβεύτηκαν από τις αρμόδιες προϊστάμενες υπηρεσίες τους. Ανάλαβαν ή διοικητικά υπεύθυνες θέσεις, προϊστάμενες ή διευθυντές σε δημόσιες υπηρεσίες ή οι γιατροί που πρωταγωνίστησαν στη τηλεδιαπόμπευση  ξεκίνησαν ιατρική ειδικότητα.. (ο Ιατρικός σύλλογος δεν έκκρινε την ανάγκη να τιμωρήσει κάποιον από αυτούς, το αντίθετο θα λέγαμε). Ο αρμόδιος κρατικός οργανισμός έχασε τη φερεγγυότητά του. Όσες κ όσοι αντιστάθηκαν σε αυτή την απόφαση, βρέθηκαν σταδιακά σε δυσμένεια ή υποχρεώθηκαν να αλλάξουν εργασιακό ορίζοντα βρισκόμενες/νοι στο περιθώριο ή στη διοικητική αδράνεια..


Οι Δημοσιογράφοι που εκτέλεσαν τις γυναίκες θύματα συνεχίζουν ακάθεκτοι την καταστροφική κ τρομολάγνα τους δημοσιογραφία. Ακόμα εκκρεμεί η πειθαρχική τους δίωξη από το αρμόδιο όργανό τους  


Οι Οργανώσεις της ΚτΠ που έδειξαν ότι αντιστέκονται, βρέθηκαν μέσα από τις πολιτικές τους συμμαχίες να διεκδικούν σε δεύτερο χρόνο τη δικαίωση των θυμάτων και να το πετυχαίνουν.

Οι γυναίκες, το γυναικείο κορμί, η μητρότητα, ήταν τα θύματα αυτής της ΔΙΑΠΟΜΕΥΣΗΣ. Πάντα αυτά είναι τα εύκολα θύματα για διαπόμπευση με ΟΛΕΣ Κ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΩΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ.

Η ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΥΤΩΝ.