Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Αναφορικά με την υπόθεση των ΡΟΜΑ και τα χρώματά τους.
























ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ,

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ..

Να θυμίσουμε ότι, ο καλύτερος τρόπος, για να νομιμοποιήσεις ένα ΠΟΓΚΡΟΜ εναντίον της οποιαδήποτε ομάδας που ετοιμάζεις,   είναι να γενικεύσεις, επικοινωνιακά, ένα μεμονωμένο περιστατικό 

Αν δε, αυτό συνδυάζει, σε οποιαδήποτε μορφή της, την παιδική κακοποίηση και εκμετάλλευση τότε, έχεις ένα γεγονός στο οποίο ενώ από την μια πλευρά δείχνει τη γύμνια των ΘΕΣΜΩΝ από την άλλη προκαλεί γαργαλιστικές λεπτομέρειες για συζήτητηση, πράγμα που ο πολύς κόσμος θα ακούσει, όχι συνειδητά και θα τις οικειοποιηθεί ως δεδομένες.. 

σας θυμίζει κάτι αυτό .. 

Έτσι λοιπόν με πολιορκητικό κριό τη σωτηρία των ΝΕΩΓΝΩΝ μας, ως κοινωνία, αυτό-καταπατούμε τα δικαιώματά μας. 

Ανοίγοντας τα αυτιά στο ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, χάνουμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε τα κενά ενός συστήματος που ομολογούμε όλοι ότι τα έχει και αφορά την παιδική προστασία και τα δικαιώματα του παιδιού.

Αναφορικά με τους ΡΟΜΑ

Οι ΡΟΜΑ είναι υπερήφανοι άνθρωποι. και αρκετά πολύπλοκοι όπως όλες οι ομάδες πληθυσμού που για πολλούς και διάφορους λόγους απομονώθηκαν από τον κεντρικό κορμό της κοινότητας..

Αξίζει να μπείς στον κόπο και να δείς το θρήνο τους, εκεί θα τους καταλάβεις.

Αναφορικά με την υπόθεση των ΡΟΜΑ και τα χρώματά τους. το μεγάλο ερώτημα των τελευταίων ημερών (18-21/οκτ /2013) που όπως μοιάζει θα συνεχιστούν, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη..

Αν έχεις την εντύπωση ότι όλοι οι ΡΟΜΑ είναι μελαμψοί τότε το ίδιος θα πιστέψεις και για τους κρητικούς ή αν δεν σε πείθει αυτό το παράδειγμα τότε πραγματικά θα πιστεύεις ότι όλες οι ΡΩΣΙΔΕΣ είναι εκδιδόμενες, και όλοι οι Αλβανοί κατώτεροι. κλπ κλπ κλπ

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ λέγεται, αυτό που έχεις μέσα σου..

Τώρα το γιατί μιά ολόκληρη πολιτεία, με εμάς μαζί, αρνήθηκε να τους δεχτεί ως τους περιπλανώμενους ελεύθερους πολίτες της.. 
αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα συζήτησης.

παλαιότερο  άρθρο σχετικά με το τί έγινε στη Γαλλία του ΣΑΡΚΟΖΙ :