Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

"Οι σύντροφοι ΣΥΡΙΖΑίοι" θέλουν να εξαφανίσουν την ACTUP ΔΡΑΣΕ HELLAS. Απολύουν Μέλος του ΔΣ που Υπερασπίστηκε τις Οροθετικές το 2012 και δουλεύει στο ΚΕΕΛΠΝΟ με νομοθεσία του 1920

Η απόλυση με, αυτόν, το ύπουλο τρόπο του εργαζόμενου και μέλους μας από το ΚΕΕΛΠΝΟ μόνο ντροπή σε αυτούς που την προκάλεσαν μπορεί να προκαλεί.

Mε συντονισμένο και μεθοδευμένο τρόπο εξελίχθηκε ένα καλοστημένο σχέδιο απομάκρυνσης και στιγματισμού του προέδρου της ACTUP ΔΡΑΣΕ HELLAS, από το εργασιακό του περιβάλλον. 

Χρειάστηκε να ανασυρθεί νομοθεσία του 1920 για τους Υπαλλήλους Ιδιωτικού Δικαίου, παρακάμπτοντας την νομοθεσία του εργατικού δικαίου που οι ίδιοι ψήφισαν όταν ήρθαν στην κυβέρνηση.

Για άλλη μια φορά όπως και τον Απρίλιο του 2012 το Υπουργείο Υγείας συνεργεί με το ΚΕΕΛΠΝΟ και χρησιμοποιεί προπολεμικό νομοθέτημα για να επιβληθεί παράνομα και να σιωπήσει τις φωνές που συνεχίζουν να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των Οροθετικών στην Ελλάδα.

Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία κατηγορία για κακοδιαχείριση του εργαζόμενου απέναντι στον οργανισμό.

Υπάρχει η γνωστή δικαστική διαμάχη με το Ελληνικό Δημόσιο και συγκεκριμένα με την ΥΔΑΣ του Υπ.Εξωτερικών για τις χρηματοδοτήσεις των προγραμμάτων της περιόδου του 2004-2006. 
Μια δικαστική διαμάχη της οποίας η έναρξη στις δικαστικές αίθουσες καθυστερεί με υπαιτιότητα της ίδιας της δικαιοσύνης.

Μοιάζει οι "σύντροφοι συριζαίοι" να ήθελαν να απολύσουν τον άνθρωπο που αρνήθηκε να συνεργαστεί με την διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ το διάστημα της διαπόμπευσης των οροθετικών χρηστριών γυναικών του κέντρου της Αθήνας..

Μοιάζει να ήθελαν να σιωπήσει η ACTUP ΔΡΑΣΕ HELLAS.


Υγ
-η βοήθεια του νομικού συμβούλου του Υπ.Υγείας και πρώην νομικού συνεργάτη της οργάνωσης μοιάζει θολή..

-για την ουσία της υπόθεσης θα ακολουθήσουν αναρτήσεις σχετικές όταν ξεκινήσει η δίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.