Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

06 Παρασκευή / Ιουλίου 2012... Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ.


πιστέψτε μας 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ... 
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ
-----------------------------------------------
"ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (Σ.Ε.Κ.Ε.Ε.Λ.)

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
οι εργαζόμενοι του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. έχουμε κοινό γνώμονα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και του εργασιακού μας μέλλοντος, κάτι το οποίο ταυτίζεται με την προστασία του Οργανισμού, την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του και την υπεράσπιση της ευρωστίας του.

Στο πλαίσιο αυτό, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα έχουμε αναλάβει πρωτοβουλίες παράλληλα και όποτε έχει χρειαστεί σε συνεργασία με την Διοίκηση του Οργανισμού, εντός και εκτός ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., προκειμένου να πετύχουμε στόχους ιδιαίτερα κρίσιμους για όλους μας.

Για όσους συναδέλφους ένιωσαν την ανάγκη να τοποθετηθούν προκειμένου να τονίσουν την σημασία της συνεργασίας του Σωματείου με τον Γεν. Δ/ντη του Οργανισμού, κατέστη σαφές κατά την Γενική Συνέλευση ότι αυτή είναι δεδομένη και ισχυρή, με αποκλειστικό σκοπό την προστασία του Οργανισμού κατά τις δύσκολες εξελίξεις που ακολουθούν και έχουν προαναγγελθεί (απαιτήσεις της Τρόικας για μισθολογικές περικοπές, απολύσεις προσωπικού, καταργήσεις και συγχωνεύσεις φορέων).

Πάγια πολιτική του Σωματείου αποτελεί η μη εμπλοκή του σε ζητήματα που αφορούν την κατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ τμημάτων και γραφείων, κάτι το οποίο είναι σαφές προς κάθε κατεύθυνση.

Οι εργαζόμενοι μετέχουν στις δράσεις του Οργανισμού  με επίγνωση του επαγγελματικού τους ρόλου, των επιστημονικών πρωτοκόλλων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της βελτίωση και υποστήριξης του Νόμου σχετικά με την Υγειονομική Διάταξη, με σκοπό την περαιτέρω διασφάλιση των εργαζομένων και του Οργανισμού ως προς την εφαρμογή της.

Το επόμενο χρονικό διάστημα όλοι οι Συνάδελφοι, θα κληθούμε για ακόμα μια φορά ενωμένοι να υπερασπιστούμε τον Οργανισμό και το Εργασιακό μας μέλλον. 
Η αγωνιστικότητα που μας διέκρινε και τις προηγούμενες φορές αποτελεί οδηγό μας.

Με εκτίμηση
Η Γενική Γραμματέας      Ο Πρόεδρος
Καμολίνου Λίζα               Σταμάτης Πουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.